Bekijk onze bedrijfsfilm
German English Nederlands

Kwaliteitswaarborging

 

Een uitstekende kwaliteit staat bij BTC hoog in het vaandel. BTC mag zich dan ook “approved manufacturer” noemen, toegekend door de belangrijkste certificeringsinstellingen Lloyd’s en TÜV SÜD Benelux.

Het complete proces van voorbereiding, productie en nabewerking wordt uitgevoerd door gemotiveerde medewerkers die, zowel intern als extern, een gerichte vakopleiding hebben gevolgd. Ieder (half) jaar wordt het personeel gecontroleerd om de certificering te kunnen behouden.

Daarnaast waarborgt BTC de kwaliteit door middel van een aantal kwaliteitsnormen. Zo wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteitscontrolestappen die in een handboek beschreven zijn. Dit handboek ‘kwaliteitszorg’ is goedgekeurd door TÜV SÜD Benelux. De lassers en lasprocedures (EN en ASME norm) zijn door Lloyd’s en/of TÜV gecertificeerd. Alle apparatuur zoals meetapparatuur, gloeiovens, temperatuurmeters worden gekalibreerd of geijkt.

BTC heeft de mogelijkheid destructief (DO) en niet-destructief (NDO) onderzoek uit te voeren, dit gebeurt zowel intern als extern. De grondstofleveranciers leveren volgens de eisen die BTC stelt én certificatie-eisen die opgenomen zijn in de voorwaarden volgens DIN EN ISO 9001-2008.

Desgewenst kan BTC alle certificaat typen volgens EN 10204 leveren.

(klik op deze link voor een voorbeeld certificaat EN10204 - 3.1)

 

Bedrijfscertificaten van Bennink & ten Cate BV:

ISO 9001-2008 certificaat     

PED 97/23/EC Certificaat    PED 97/23/EC Scope

AD-Merkblatt W0 certificaat     AD-Merkblatt W0 scope

Approved Manufacturer Germanischer Lloyd

Historie | Industrieel gietwerk | Siergietwerk | Locatie | Contact | Staalgieterij